rød og blå

28.01.17
1 Blogg
_


  1. thore sier:

    Wow…..jeg hadde helt glemt deg så derfor hadde jeg ikke det vet du. Innom for å fryde meg over å se, og så tenker jeg wow…….så levende, det minner meg på at jeg må huske på noen triks jeg kan om å leve, tekstur og stofflighet feks, overflate er mer en fasade for kunstnere som oss, pesepsjonsanalyse tilsier at en kan erfare det en erindrer en gang til, det ligner jo.

    Imponert over det blå stoffet jeg, men jeg er jo gutt. Hm…du skulle sett en leilighet jeg hadde for noen år siden, ikke veggene i stua muligens for disse var rosa, det er ikke det jeg skal si noe om, jeg skal fortelle hvordan det var å stå og spille gitar og div annet forran den lange benken med alt utstyret på hvor det hang en sort «silke-gardin» over hele veggen som ver belyst med en rigg jeg hadde laget, farget lys Maren, lilla ute på hver side og så lyspærer i alle farger, rød orange gul grønn blå , en kunne aldri greie å forestille seg hvordan det var før en sto å så det. Når sola står opp eller når sola går ned, lyset. Forresten skulle en helst male med ekte kobolt-pigmenter, få ting reflekterer blå bedre.

    Du er blitt god jo, jeg ser det 🙂

Leave a comment
Follow and Like: